Listan på saker jag ska ha gjort innan det är dags för semester är lång. Nationella prov för tre klasser ska sammanställas och resultaten rapporteras. Ytterligare en klass ska ha betyg och alla fyra klassers betyg ska skrivas in och självklart också diskuteras med eleverna. Innan de ens kan sättas måste jag gå igenom alla högar som finns kvar.

Elevmöten ska hållas, terminen ska utvärderas, nya mål ska sättas upp. Mina nior har redan fått tips från coachen (yours truly) om vad det kan behöva tänka på i höst, som vilken person och elev de vill vara. Många fastnar i en roll som de egentligen inte vill ha och nu har de chansen att göra något åt det. Några har fått i läxa över sommaren att övertyga sitt själva om att de är grymma i engelska (och i övrigt också) så att de hittar sitt engelskasjälvförtroende lagom till hösten.

Jag har också nästan en hel 7,5 hp kurs i engelska att ta tag i. Har haft absolut noll energi de senaste veckorna.

Och så det kanske viktigaste, att hitta ett jobb. Några lösa trådar finns även där och jag hoppas att jag kan få goda besked snart.

 


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.