Har varit borta från jobbet i tre veckor nu och imorgon är det dags för rivstart. Känns kluvet. Mest för att jag haft en vansinnigt stressigt år, men inte riktigt känt av det förrän jag nu fick en rejäl paus. Att dra igång tempot kommer säkerligen att bli lite tungt, men jag mår oftast bättre när jag har mycket att göra. Kanske inte så hälsosamt, men så är det.

Måndagen är som alltid lång, men hela förmiddagen tillbringar jag med mina nior och det är alltid trevligt. Mest ångest har jag över alla nationella prov, som jag fortfarande inte rättat klart. Har ännu inte fått till någon rättningsdag. Policyn verkar vara att man visserligen kan ta ut en rättningsdag/prov och klass, men att det helst ska ske de sista dagarna på terminen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det.

Kategorier: Lärartankar