Inga mobiler under nationella provet sa jag och eleverna drog ut hörlurarna ur öronen och la bort telefonerna. Efter ett tag märkte jag att en elev fortfarande hade lurarna i. Jag gick förbi, kikade lite och såg att sladden inte satt i telefonen.

“Varför har du lurarna i då?”, undrade jag.

“Det känns mer som vanligt då”, svarade eleven.

Categories: Elevtankar

2 Comments

Camilla Andersson · mars 18, 2014 at 8:54 f m

Men det var väl det sötaste jag någonsin hört. Det tror jag många tycker är mer normalt :).

    Linda O · mars 18, 2014 at 9:41 f m

    Tur att jag inte hann bli arg för att hen hade kvar lurarna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.