Det har varit en bra, men lång måndag. På måndagar har jag främst mina nior och de jobbade på som bara den. De läser engelska böcker och har olika skrivuppgifter varje vecka. Den här veckan handlar det om att beskriva huvudpersonen och hitta citat som visar hens personlighet.

I sexan har vi sett I am eleven och nu ska eleverna förbereda svar på frågor som vi sedan ska göra en egen film av. Den får heta I am twelve or thirteen. Målet är att den ska vara färdig innan föräldramötet i slutet av mars. Eleverna gick igång totalt och det var verkligen kul!

Svärfar hämtade barnen, maken planerade att dra hem tidigt och jag passade på att jobba ikapp en gnutta. Hann typ 10% av det jag hade önskat hinna. Dagens arbetstid blev 10,5 timmar exkl. lunch, som jag faktiskt hann ha nästan 30 minuter.

Inget jobb ikväll …