Som det ser ut nu blir jag uppsagd inom de närmaste veckorna. Därefter har jag en uppsägningstid på 6 månader, då jag har arbetsplikt. Alltså ska jag vara kvar på mitt jobb minst till och med september. Eller så dyker något annat fast jobb upp som jag blir erbjuden. Efter de 6 månanderna vet jag inte vad som händer. Just nu är jag varken sugen på att leta jobb eller att planera tjänstefördelning här inför en termin som jag inte ens vet om jag är delaktig i. Jag säger som eleverna: orka!


2 Comments

Annika · mars 23, 2013 at 12:35 f m

Men, så tråkigt! 🙁

    Linda O · mars 23, 2013 at 2:54 e m

    Det är riktigt segt, men det blir säkert bra till slut. Måste smälta det bara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.