Grabbarna O gillar att dansa. De vill blir som Michael Jackson, men kan kanske nöja sig med att bli som Erik Saade eller Danny. De dansar på Funky Boyz och idag var det dansuppvisning. Förra året skulle de vara coola med keps och glasögon, i år dansade de Thriller som zombies. Lite kluven blir jag till detta, speciellt då jag ser kontrasten till flickornas rosa linnen och glitter.

Ändå vill jag att de fortsätter dansa. Dansläraren är en grym manlig förebild, hans kollega som fungerade som presentartör känns kanske inte lika klockren. Lite skämt om att killarna såg ut som prinsessor och att tjejerna inte var trollkarlar utan trolltjejer gjorde mig minst sagt trött.

Hur som helst var grabbarna O nöjda med sina egengjorda nedsmutsade och blodiga t-shirtar och mammas svarta ögonskugga och lite karamellfärg gjorde att de såg riktigt läskiga ut. Extra glad blev jag dock idag då de äldre tjejerna inte körde tajt och glitter, utan svarta slängkappor under sin dans. Dessutom var gästdansaren en riktigt cool tjej och grabbarna O vill gärna lära sig dansa som henne.

 


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.