Solen kom och försvann och jag borde tagit vara på den. Istället blir det läroboksmaraton idag. De två häftena med texter och övningar för äldre nybörjare i engelska är i princip färdiga, men idag ska jag fixa facit till häfte två, samt en rad övningar till lärarhandledningen. Mycket material till LH är färdigt, som extraövningar till varje kapitel och mer grammatik. Idag tänkte jag fixa en del talövningar och spel, sådant som mina nybörjarelever brukar gilla. Förhoppningsvis flyter allt på smidigt, men det går inte att förutse när man kommer att köra fast. Inspiration är en lurig sak.

Senare i vår får ni se resultatet på Liber. Min förhoppning är att det här materialet ska fylla en lucka. Redan nu finns min första bok All In, som jag skrev med en kollega. Den vänder sig till elever som inte riktigt når målen för år 9.