Jag vet inte riktigt vad jag ska ha den här bloggen till. Jämfört med min bokblogg enligto.se har jag ungefär 10% av läsarna. Jag jobbar i skolan och visst gillar jag att blogga om skola och utbildning, men ibland känner jag mig begränsad. Kanske gör jag Ordklyverier till min personliga blogg där människan och läraren Linda delger sina tankar. Kanske också mamman Linda.

Vad skulle du vilja läsa om?

Kategorier: Tankar

6 kommentarer

Helena · maj 5, 2013 kl. 1:15 e m

Håller med Magda! Ta in alla delarna av dig i bloggen. Kan tänka att det blir mer intressant med helheten. Tycker du har mycket klokt att säga så jag hoppas att du fortsätter skriva!

  Linda O · maj 5, 2013 kl. 2:02 e m

  Tack för vänliga ord! Just nu känner jag mig ganska inspirerad efter en seg vinter. Kul att läsa din blogg också!

Magda · april 13, 2013 kl. 1:35 e m

Så kan det kanske vara? Som jag tänker… som själv är människa och lärare och mamma (barna utflugna iofs) så flyter allt ihop… det ena berör det andra… människan möter läraren möter mamman möter människan… Och det är i de mötena som den verkliga dynamiken uppstår – även för en enskild individ.

  Linda O · april 14, 2013 kl. 10:56 f m

  Jag känner att jag stänger in mig själv i en för snäv ram här, så att vidga den är säkert klokt.

Magda · april 13, 2013 kl. 10:18 f m

Jag skulle vilja läsa om människan, läraren o c h mamman… För jag tror det är så att vi är komplexa och sammansatta och det ena kan spilla över på det andra på ett spännande och intressant vis.

  Linda O · april 13, 2013 kl. 11:51 f m

  För att bloggen ska lyfta och vara roligare att skirva på måste jag nog släppa kravet på hur jag tror att en skolblogg ska se ut.

Kommentarer är stängda.