Det har varit mycket nu ett tag. Tanken är att jag ska jobba 80% och sedan läsa 50%, redan där är det lite för mycket. Speciellt med en kollega föräldraledig och en sjukskriven. Om några veckor kommer i alla fall den ena och förhoppningsvis även den andre tillbaka. Tanken är då att jag ska jobba mindre än 80% med tanke på att det blivit 100% ganska många veckor under det här läsåret. Vi får se vad som händer.

Klart är att tiden behövs, då sista kursen är ännu en litteraturkurs, som på pappret ser löjligt intensiv ut.

Jag är egentligen inte så superstressad, men jag känner att jag hela tiden är på väg någonstans. Jag tänker på studier då jag planerar lektioner och tvärt om. I natt vaknade jag och huvudet var fyllt av den retorikuppgift som jag ska göra tills på tisdag. Nu har jag i alla fall en bra idé, men jag är rätt trött pga av för lite sömn.

Alltid är det något. 🙂

Kategorier: Tankar