Jag fick reda på idag att en elev blir utvisad i dagarna. På knagglig svenska försökte hen förklara varför nio månader i Sverige blev allt. Det känns rent ut sagt förjävligt.  Troligen ser jag aldrig den här eleven mer. Det finns ingenting jag kan göra mer än att förvissa mig om att hen har mitt mobilnummer om jag någonsin kan vara till hjälp.

Jag vänjer mig aldrig och vill aldrig göra det.


3 Comments

Johanna · augusti 28, 2012 at 10:35 e m

Åh fy! Jag var med om samma sak förra onsdagen. Två av mina elever blev utvisade under sommaren och jag är väldigt ledsen över det. Det är så himla tråkigt.

MalinC · augusti 29, 2012 at 8:23 e m

Usch! Obehagligt och sorgligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.