Två dagar i Stockholm tog på krafterna. I natt har jag sovit 15 timmar och känner mig som en människa igen.

Men vad roligt vi hade! Vi kom till huvudstaden vid lunchtid på måndagen. Åkte till vandrarhemmet och sedan blev det lunch på Pizza Hut. Dagens gemensamma studiebesök var på TV4 och det var verkligen kul. Två tjejer som arbetar med Nyhetsmorgon berättade arbetet med programmet går till och vi fick se studion. Verkligen intressant.

Lite fri shoppingtid innan vi sågs för att gå ut och äta middag.  Mycket god mat på Libanesen och efter en promenad hem hade klockan hunnit bli 23.00.

De sov inte mycket ungarna, men kom ändå upp i rätt tid och jag tror och hoppas att de inte störde någon. Dagens studiebesök var på Riksdagen och vi hann också med en liten tur till Slottet och Skansen.  Riksdagsbesöket var riktigt bra. Eleverna ställde bra frågor och fick bra svar. När vi reste oss och gick från debatten ville flera av dem stanna kvar då det var så intressant. De är för söta.

Slutsatsen? Det är så himla kul att få lite kvalitetstid med sina elever, men hjälp vad trött jag var igår. Vi kom inte hem förrän 00.30 och då var jag så uppe i varv att jag hade svårt att sova. Igår var det dock student och det funkade att vara lite disträ. Mina första iv-elever tog studenten och jag var lika stolt som vilken mamma som helst. Mina små arga och osäkra elever var nu vuxna och stolta. Så häftigt!