Imorgon kl 07.45 ska jag träffa elever och kollegor vid tågstationen nära skolan. Vi åker sedan tåget till Alingsås för att sedan kliva på x2000 till Stockholm. Under två intensiva dagar ska vi sedan göra huvudstaden. Vi börjar med en promenad i de centrala delarna, sedan väntar ett besök på TV4, Rikdagsbesök och en tur till Cosmonova.  Möjligen byts det sistnämnda ut mot en tur till Skansen om det skulle bli så varmt och soligt som väderleksrapporten lovar.

Det blir libanesisk middag och förhoppningsvis en trevlig kväll tillsammans. Vi bor på vandrarhem där det ska vara tyst 23.00 och det hade varit kul om det blev så även för eleverna. Att resa med elever som är vuxna känns spännande. Det är dessutom få av dem som varit i Stockholm tidigare.

Ser fram emot två intensiva och roliga dagar.

 

Kategorier: Elevtankar