Modigt av Lars Alkner, redaktionschef och ansvarig utgivare på Värnamo Nyheter, att med hjälp av ironi fundera kring hur många Sverigedemokraterna som Sverige tål.

Men på senare år har Sverigedemokraterna tillåtits växa i okontrollerad takt. De tycks inte längre vara nöjda med att få bo i vårt vackra land utan kräver allt mer rättigheter och att få ha sin egen kultur. Det skapar problem, eftersom deras primitiva och hatiska kultur rimmar illa med vår västerländska civilisation. Snart tar de över med sina egna lagar och då får vi väl inte äta kebab, gå på yoga eller lyssna på samba i vårt eget land! Det borde vara de som får anpassa sig efter vårt internationellt influerade majoritetssamhälle och inte tvärtom!

Inte får man kritisera dem heller, för då kallas man odemokratisk. Det skriks på censur och att de är offer för allt och alla. Det är för jävligt att ingen vågar diskutera problemet och att man inte får säga vad man vill om Sverigedemokrater i det här landet!

 

Läs hela texten här och glöm inte att ta dig en titt på kommentarerna där SD-anhängarna skriker högt om än på ett lite mer sansat sätt än de brukar. Men offer är de som alltid och dessutom de enda som förstått sanningen. Tala om hybris.

Kategorier: Tankar