Jag insåg idag att min familj faktiskt inte fått klämma på min bok All In. Jag fick alltså rota i garderoben och letat fram några böcker. Mamma skulle ta en bok till lärarna som undervisar på högstadiet på hennes grannskola. Mormor tog med sig ett exemplar hem och var mäkta stolt.

Själv har jag nästan hunnit jobba igenom det första kapitlet i boken med min klass. Me and You heter första avsnittet och jag ät grymt glad att jag tagit det lugnt i arbetet med boken. Vi har inte ens jobbat igenom första kapitlet under de här månaderna, då det finns så himla mycket att jobba vidare med. Vi håller på med tv-serier då låten I’ll be there for you från Friends är med i boken och efter text C som handlar om The boy in the striped pajamas kommer vi att se filmen i fråga.

Jag är stolt över vår bok och extra glad över att vi satsade extra på lärarhandledningen. Där finns till exempel enklare versioner av vissa texter, vilket gör det ännu enklare att arbeta med boken i heterogena grupper.

Vill ni veta mer om All In får ni gärna höra av er till mig. Jag inser, medan jag arbetar med boken, att det finns en hel del material inkluderat i bok och lärarhandledning och boken skulle lätt räcka två läsår, t.ex. som läromedel för språkval år 8-9 eller för klasser på IM där eleverna går mer än ett år.

 


2 Comments

Tess · november 18, 2012 at 10:25 e m

Åh vad fin! Finns möjlighet till cirkulationsexemplar???

    Linda O · november 21, 2012 at 5:07 e m

    Jag har några ex hemma, så absolut. Skicka adress bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.