Jag har haft trassel med sidan ett tag, men nu är Ordklyverier tillbaka med ny design och förhoppningsvis lite energi. Inte för att det spelar någon roll att den legat nere ett tag, läsarna är ändå få och jag känner mer engagemang gällande min bokblogg enligt O. Det är lite dubbelt det här med att skolblogga. Samtidigt som det är skitkul att vara en del i debatten kan jag ibland känna att jag vill glömma allt vad skolan heter när jag väl är ledig. Jag vet inte riktigt hur sunt det är för en person som jag att aldrig riktigt koppla bort jobbet.

Hur känner ni andra som bloggar om skolan och samtidigt tillbringar dagarna där? Hinner ni koppla av?

De sociala mediernas roll för lärare och elever har diskuterats det senaste. Hur man ska dra gränsen mellan det det yrkesmässiga och det privata. Ibland tycker jag att det är svårare att göra det när jag fortsätter att tänka så mycket på skolan när jag kommer hem. Inte på mitt jobb märk väl, men på möjligheter och svårigheter med det jobb jag valt.

Jag fortsätter ett tag till i alla fall. Lite lagom mycket. Kika gärna in!