Jag har inte riktigt lyckats uppbåda samma energi här som i min bokblogg och kände att jag behövde lite nytt blod. Jag vill därför introducera en ny skribent på Ordklyverier, en erfaren och engagerad lärare som också råkar vara min mamma.

Hon har skrivit en kort presentation:

 

Jag heter Britt-Marie – mamma till Linda. Jag har jobbat 39 år som lärare i åk 1 – 3 och jag tycker fortfarande att det är världens bästa jobb! Detta trots att vårt arbete förändrats så enormt under dessa åren. Hur lyckas man då hålla entusiasmen levande??? Ja, det är ganska enkelt om man är fortsatt nyfiken och vågar ta till sig nya rön – att ständigt söka kunskap är också viktigt! Drivkraften får man från de fantastiska elever och föräldrar som man mött under årens lopp. Till hösten börjar jag om igen och möter min 13:de omgång med förstaklassare, det blir min sista omgångoch jag ska njuta!!!! Att få vara med i Lindas Blogg blir ytterligare ett lyft! Hoppas jag kan bistå med något som kan kan vara till glädje!

Kategori: Information

0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.