För ungefär ett år sedan slutade jag skriva på bloggen Lilla O och startade istället den renodlade bokbloggen enligt O. Då var jag sanslöst trött på att skriva om skolan. Fortfarande kan jag ibland känna att det var dumt att starta den här bloggen. Ibland orkar jag inte med all diskussion om skola, lärare och lärande. Det är som om jobbet aldrig tar slut. Andra stunder är jag så vansinnigt glad att få ingå i en bloggvärld full av kunniga och engagerade skolmänniskor.

Åter till Lilla O som kommer att få hjälpa mig att ge bloggen lite konstgjord andning under sommaren. Jag försöker värva min mamma som skribent för att få lite fart på det hela, men tills hon är övertalad tänkte jag göra som tv-kanalerna och köra lite gamla inlägg i repris. Inlägg som publicerades på Lilla O och som jag fortfarande tycker känns aktuella.  Jag kommer också att köra veckans boktips med ungdomsböcker från enligt O. Bättre det än tystnad!

För att ni ska veta att det handlar om ett gammalt inlägg så kommer det tydligt att framgå, då de märks med följande etikett:

Håll tillgodo!

Kategorier: Information

1 kommentar

BokMamma · juni 26, 2011 kl. 7:26 e m

Vad kul med veckans boktips. Det kör jag med på biblioteket där jag jobbar. Kan behöva få lite inspiration om vilka böcker jag ska tipsa om.

Kommentarer är stängda.