Det vimlar av artiklar och diskussioner om skolan i media och just nu känner jag mig rätt trött på att alla ska tycka och tänka trots att många, eller de flesta av dem som tycker och tänker har absolut noll koll på verkligheten. Det var därför jag slutade blogga om skolan för ungefär ett år sedan och jag börjar tappa lusten igen. Egentligen handlar det nog om att jag behöver ett påsklov. Det är löjligt intensivt just nu och energin räcker inte riktigt till.

Fördelen med att blogga om skolan är att det finns så många bra kollegor i bloggvärlden som jag gärna diskuterar med, nackdelen är att jobbet liksom aldrig tar slut. Jag har bestämt att den här bloggen får leva lite när den vill. Det blir inlägg när andan faller på, men inte flera varje dag. Vill du läsa min mer levande blogg är du välkommen till enligt O.

Categories: Information

1 Comment

Mia · april 5, 2011 at 7:25 e m

Det braiga med en blogg är ju att man kan bestämma själv när man behöver lite paus! Som utomstående betraktare i ett annat land blir jag nästan utmattad av att se hur intensivt skolan och undervisningen och lärarna debatteras i Sverige, och jag förstår om det blir lite för mycket för er som är mitt inne i det! Snaaaart är det påsk! Håll ut, håll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.